Πιερρακάκης: Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό πολιτών 80 - 84 ετών  

Ποιοι είναι οι τρόποι για να κλεισθεί το ραντεβού

Δείτε στο video τις ανακοινώσεις που είχε κάνει ο Κυριάκος Πιερρακάκης για την έναρξη των εμβολιασμών και το κλεισιμο ραντεβού μέσω της πλατφόρμας  

Άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής η πλατφόρμα για εμβολιασμό των πολιτών ηλικίας 80 - 84 ετών, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με ανάρτησή του στο twitter. 

Πιερρακάκης: Πώς θα κλείνουν ραντεβού οι πολίτες για το εμβόλιο

«Εδώ και λίγες ώρες οι πολίτες άνω των 80 ετών μπορούν να κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό COVID-19 μέσω του https://emvolio.gov.gr, των φαρμακείων και των ΚΕΠ. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση λαμβάνουν SMS με το ραντεβού που τους προτείνετα» αναφέρει στην  ανάρτησή του στο twitter ο κ. Πιερρακάκης.

Κεραμέως: Ανοίγουν οριστικά Γυμνάσια - Λύκεια την 1η Φεβρουαρίου

 

Όπως αναφέρεται και στο γράφημα που συνοδεύει την ανάρτηση υπάρχουν οι εξής τρόποι για να κλεισθεί το ραντεβού:
 
•    Οι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν ένα SMS στο οποίο θα αναφέρεται ένας κωδικός εμβολιασμού. Για να επιβεβαιωθεί το ραντεβού θα πρέπει μέσα σε 72 ώρες να στείλουν ένα SMS στο 13034 γράφοντας μόνο αυτόν τον κωδικό.
•    Όσοι δεν είμαι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση μπορούν να κλείσουν ραντεβού είτε μέσω της ιστοσελίδας emvolio.gov.gr, είτε σε φαρμακείο ή ΚΕΠ.

Ακόμη μία εβδομάδα παράτασης στο lockdown ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιασθεί 158.393 άτομα. (138.312 άτομα έχουν εμβολιασθεί τουλάχιστον με μια δόση του εμβολίου).

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top