Το τηλεφώνημα της Κεραμέως σε δάσκαλο στο Κερατσίνι για συγχαρητήρια  

Τα μεταχρονολογημένα «Χριστούγεννα» στην τάξη η αφορμή  

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους συμπολίτες μας, όταν για διαφορετικούς λόγους, έλαβαν τηλεφώνημα από δυο υπουργούς. Μετά τον Χρήστο Σταϊκούρα  οποίος παρενέβη προσωπικά για πρόβλημα στο πρόγραμμα «Γέφυρα» και τη Νίκη Κεραμέως τηλεφώνησε  για να συγχαρεί εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου.

«Καλησπέρα, είμαι ο Σταϊκούρας»: Όταν ο ΥΠΟΙΚ κάλεσε πολίτες με καταγγελίες

«Όλα τα όνειρα γίνονται με λέξεις» γράφουν στον τοίχο της τάξης τους οι μαθητές της Α΄ Δημοτικού έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Να κάνουν όλοι μαζί  Χριστούγεννα έστω και λίγες μέρες αργότερα».

Ο Μάριος Μάζαρης, δάσκαλος του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου, δήλωσε στην ΕΡΤ:  «Ήρθαν για να στολίσουμε, ήρθαν για να συνδεθούμε πάλι από κοντά και ήταν πάρα πολύ ωραία όλη αυτή την εβδομάδα γιατί είχε το άρωμα των Χριστουγέννων,  μάλιστα  μια μαμά έψησε κουραμπιέδες και μας έφερε».  

Όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο facebook o Μάριος Μάζαρης, δεν περίμενε όχι μόνο ότι θα γινόταν viral, αλλά και ότι θα είχε ένα τηλεφώνημα – έκπληξη.  

«Δέχτηκα κλήση πριν λίγη ώρα από αριθμό άγνωστο, ρώτησα ποιος είναι, μου είπαν από το γραφείο της κυρίας Κεραμέως, σκέφτηκα ή μου κάνουν φάρσα ή με απολύουν. Τελικά, ήταν η ίδια η υπουργός» αποκάλυψε ο ίδιος!  

Κεραμέως: Εξηγεί γιατί δεν μπορεί να επαναλειτουργήσει μόνο η Γ’ Λυκείου

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Η Νίκη Κεραμεως τον ευχαρίστησε και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του:  «Μικρές πράξεις μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα των παιδιών μας» έγραψε στη δική της ανάρτηση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top