Κικίλιας: Ζήτημα και στάση ζωής ο εμβολιασμός

Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό

Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει το εμβόλιο

Το μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι στάση ζωής έστειλε ο Βασίλης Κικίλιας από τον Ευαγγελισμό.

Ο υπουργός Υγείας έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό στις 12.15 και ευχαρίστησε στη συνέχεια όλους τους υγειονομικούς, που δίνουν μάχη με την πανδημία εδώ και περίπου 10 μήνες.

Αυστηρά μέτρα και την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια για να μην έρθει 3ο κύμα

Στη συνέχεια, ο κ. Κικίλιας παρέμεινε στην ειδική αίθουσα αναμονής για ένα 10λεπτο, όπως γίνεται σε όλους όσοι εμβολιάζονται, για το ενδεχόμενο ήπιων παρενεργειών.

Πέτσας: Μόνο με το εμβόλιο θα τελειώσουμε οριστικά με τον κορωνοϊό

«Δεν είναι μόνο ζήτημα δημόσιας υγείας, είναι ζήτημα ζωής και στάση ζωής. Χαίρομαι που βλέπω πολίτες, πολιτικοί, όλη η ελληνική κοινωνία με ομοψυχία προχωράν σε αυτήν τη στάση ευθύνης, την υπεύθυνη στάση για να μπορέσουμε να δώσουμε το παράδειγμα να εμβολιαστούμε και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα, να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», είπε ο κ. Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «το εμβόλιο είναι ασφαλές και θα είναι για όλους τους Έλληνες πολίτες», προσθέτοντας πως «θα μας βοηθήσει μαζί, όμως, με τα μέσα ατομικής προστασίας, μαζί για τη φροντίδα για τις ευπαθείς ομάδες, μαζί με την προσοχή που πάντα πρέπει να επιδεικνύουμε στο να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και στη ζωή μας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top