Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Με αποστολή sms και η επιστροφή στο σπίτι

Αυστηρά μέτρα από την αστυνομία μετά τις 22.00

Με αποστολή sms στο 13033 θα γίνεται και η επιστροφή από το εορταστικό ρεβεγιόν, όπου ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 22.00.

Όπως είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι πολίτες «στις μετακινήσεις τους για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα πρέπει να στέλνουν sms και κατά την επιστροφή στο σπίτι τους».

Επιχείρηση «ρεβεγιόν» για την κυβέρνηση με κωδικό… SMS 6!  

Υπενθυμίζεται ότι ο κωδικός για τα ρεβεγιόν είναι το 6 και θα πρέπει να στέλνουμε και κατά την αναχώρηση μας και κατά την αποχώρησή μας από το ρεβεγιόν, όπου επιτρέπονται έως 9 άτομα και μέχρι δύο οικογένειες.

Lockdown: Η τήρηση των μέτρων θα κρίνει πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά

«Είναι μία δύσκολη περίοδος αυτή των εορτών, ωστόσο πρέπει όλοι να τηρήσουμε τα μέτρα για να μην ξαναγυρίσουμε πίσω», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Οριστικά μέχρι 9 άτομα έως 10 μ.μ. είπε ο Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι έλεγχοι το επόμενοι διάστημα θα είναι αυστηροί, ωστόσο σημείωσε πως από τους μέχρι σήμερα ελέγχους φαίνεται πως τηρούνται τα μέτρα στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Ο κ. Οικονομόμου αναφέρθηκε και στο θέμα των εκκλησιών, υπενθυμίζοντας πως ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων στους Ιερούς Ναούς είναι αυστηρά περιορισμένος, ενώ είπε πως ο εκκλησιασμός των πιστών πρέπει να γίνεται κατόπιν σχετικής υπόδειξης για τον σκοπό της μετακίνησης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top