Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ψεύδεται δημόσια για τη Θεσσαλονίκη

Σκληρή κριτική για την επιδημιολογική κατάσταση στη συμπρωτεύουσα

ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την επιδημιολογική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη,  εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Προκειμένου να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία του να ελέγξει την κατάσταση, όχι μόνο ψεύδεται δημόσια, αλλά και δεν διστάζει να εκθέσει αυτοδιοικητικούς παράγοντες, όπως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Πριν από δύο εβδομάδες ο κ. Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μιλώντας για την παντελή απώλεια ελέγχου στη Θεσσαλονίκη που στοιχίζει σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά, είχε πει: "Δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό". Σήμερα, ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς διαψεύδει τον πρωθυπουργό και παραδέχεται πως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας είχε εισηγηθεί καθολικό lockdown και ακύρωση των εκδηλώσεων του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου έγκαιρα, κάτι που η κυβέρνηση αγνόησε», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας: Eγκληματική αδιαφορία η έξαρση του κορωνοϊού στη Δυτική Αττική

«Όσο η κατάσταση επιδεινώνεται οι ίδιοι οι κυβερνητικοί θα αναγκάζονται να ξεσκεπάζουν ο ένας τον άλλον παραδεχόμενοι τα εγκληματικά λάθη και την ολιγωρία τους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top