Αποκάλυψη Star: Επιχείρηση «Επαγρύπνηση» για όσους εμβολιαστούν! 

Ενημέρωση όπως με Τσιόδρα – Χαρδαλιά δύο φορές την εβδομάδα 

Πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις για την προετοιμασία των εμβολιασμών στη χώρα. Η Κάτια Μακρή μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα αποκαλυπτικές πληροφορίες για το τι σχεδιάζεται από την κυβέρνηση. 

 Κορωνοϊός: Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα

Όπως ανέφερε,  νυχθημερον συσκέπτονται για το εμβόλιο και  μέσα στον Φεβρουάριο υπολογίζουν ότι θα έχουν αρκετές δόσεις, ώστε να αρχίσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού 

Εκτός από τα 1.018 κέντρα που έχουν ήδη ανακοινωθεί, σκέφτονται να επιστρατεύσουν και στάδια  όπως είναι το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ. Θα χρειαστούν βεβαίως χιλιάδες γιατροί και νοσηλευτές  -που σημαίνει ότι πρέπει να μειωθούν έως τότε οπωσδήποτε οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία για ν’ απελευθερωθούν δυνάμεις. 

Για το πώς θα παρακολουθούν όσους εμβολιάστηκαν, η επιχείρηση έχει βαφτιστεί «φάρμακο -επαγρύπνηση»! Κάθε ένας που εμβολιάζεται θα παίρνει ένα πιστοποιητικό και έναν  κωδικό αριθμό. Αν  παρουσιάσει οποιαδήποτε παρενέργεια θα στέλνει sms με τον κωδικό στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και θα τίθεται αυτομάτως υπό ιατρική  παρακολούθηση. 

Μητσοτάκης: Μόνο ο μαζικός εμβολιασμός θα βάλει τίτλους τέλους στην κρίση

Επίσης θα υπάρχει ειδική ενημέρωση για το εμβόλιο – α λα Τσιόδρα, Χαρδαλιά - δύο φορές την εβδομάδα. Αναζητούνται οι επιστήμονες που θα την κάνουν.  Η μία επιστήμονας θα είναι η κα Μαρία Θεοδωρίδου,  πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top