Lockdown: Μέχρι εννέα άτομα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Ρεβεγιόν με μία ακόμα οικογένεια στο σπίτι

Επίκληση στη συνείδηση των πολιτών και την ατομική ευθύνη, για να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού, έκανε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απηύθυνε ισχυρή σύσταση για αποφυγή των συναθροίσεων, ενόψει των εορταστικών ημερών, ωστόσο σημείωσε πως πιθανόν να επιτρέπεται στο χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο οικογενειακό τραπέζι να παραβρίσκεται ακόμη μία οικογένεια και έως εννέα άτομα.

Αναφορικά με την παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο κ. Πέτσας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21.00 το βράδυ. Κάτι, που εάν αποφασιστεί θα ισχύσει και για την Πρωτοχρονιά, παραμονή και ανήμερα της πρώτης ημέρας του 2021.

Lockdown μέχρι 7 Ιανουαρίου: Κλειστά σχολεία και εστίαση

Παράταση lockdown: Τι θα γίνει με όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό

Όσον αφορά το sms για τη μετακίνηση, είπε πως είναι «σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να ισχύουν».

Τι είπε ο Πέτσας για τον Τσίπρα και τη βίλα στο Σούνιο

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και το θέμα της βίλας στο Σούνιο, την οποία δημοσιεύματα τον θέλουν να νοικιάζει, ο κ. Πέτσας είπε πως «το κάνουν πολιτικό ζήτημα, αυτοί που το θέτουν στο επίκεντρο».

«Μάχη» για τη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο - Νέα ανακοίνωση από τη ΝΔ

Όπως τόνισε, δεν έχει σημασία το πού μένει ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά το «εάν λένε ψέματα ότι το γράφει το πόθεν έσχες και δεν το γράφει».

Πέτσας για Τουρκία: Κρίνεται πλέον η αξιοπιστία της Ευρώπης

Κάνοντας λόγο για «πολιτική υποκρισία», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «θέλει ο κόσμος να τον ξέρει σαν λαϊκό παιδί και όχι σαν μεγαλοαστό, που μένει στο Σούνιο».

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον ανασχηματισμό

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα υπάρξει ανασχηματισμός στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο του 2020, ο κ. Πέτσας είπε λακωνικά πως «είναι θέμα του πρωθυπουργού οι αλλαγές υπουργών».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top