Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μετακόμιση Τσίπρα από την Κυψέλη σε βίλα στα Λεγραινά

Γιατί ζητά συμπληρωματική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία

Tσίπρας Μπαζιάνα κάλαντα 2019

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έβαλαν δημοσιεύματα που μιλούν για μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από το διαμέρισμα στην Κυψέλη σε βίλα στα Λεγραινά. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για fake news και καλεί τα εν λόγω μέσα ενημέρωσης «για καφεδάκι και κουραμπιέδες» στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού στην Κυψέλη.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία ζητά συμπληρωματική ανακοίνωση από την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς, όπως λέει, δεν απαντάται «αν νοίκιασε ο κ.Τσίπρας σπίτι στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα».

Τσίπρας: Να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στα επιδημιολογικά στοιχεία

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διαφορά αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες.Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια».

Τσίπρας κατά κυβέρνησης για πανδημία και φωτογραφία Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Η απάντηση από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα  χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας σπίτι στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα; Αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top