Απαγορεύθηκαν οι συγκεντρώσεις για τον Γρηγορόπουλο 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την απαγόρευση συναθροίσεων στις 6/12  

Δείτε τι αποκάλυψε για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων για τον Γρηγορόπουλο από την κυβέρνηση η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.    

Απαγορεύθηκαν με απόφαση της ΕΛ. ΑΣ. οι συγκεντρώσεις για τις  6 Δεκεμβρίου, ημερομηνία στην οποία συμπληρώνονται 12 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, λόγω του κινδύνου μετάδοσης κορωνοϊού από τις συναθροίσεις.   

Όπως είχε ήδη αποκαλύψει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στη συγκεκριμένη απόφαση κατέληξαν η κυβέρνηση και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λόγω των διοργανώσεων συγκεντρώσεων από καλλιτέχνες και άλλους φορείς, παρά τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού.  

Έρχεται απαγόρευση των συγκεντρώσεων για τον Γρηγορόπουλο      

Στην ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ. αναφέρεται:  

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ανάληψη ευθύνης για τα επεισόδια της Παρασκευής

«Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

•    διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
•    διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top