ΣΥΡΙΖΑ κατά Υπουργού Μεταφορών για τα κρούσματα στον ΟΑΣΘ  

«350 εργαζόμενοι σε καραντίνα και ο Καραμανλής λέει ότι δεν κολλάει στα ΜΜΜ

Κριτική στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά την καραντίνα 350 εργαζομένων του ΟΑΣΘ, με δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του, Στέργιου Καλπάκη. 

Θεσσαλονίκη: 30 υπάλληλοι του ΟΑΣΘ θετικοί στον κορωνοϊό

«Την ώρα που 350 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ μπαίνουν σε καραντίνα, ο κ. Καραμανλής επανέλαβε σήμερα τις γνωστές ασυναρτησίες: πως δεν αποδεικνύεται ότι τα ΜΜΜ είναι εστίες μετάδοσης του κορωνοϊού», τονίζει στη  δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία. 

Ο κ. Καλπάκης σημειώνει ότι «η αυτοψία των εποπτών δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής διαψεύδει τους αστείους ισχυρισμούς και υπογραμμίζει το αυτονόητο: πως τα ΜΜΜ αποτελούν εστίες μετάδοσης της πανδημίας».

Κικίλιας: Συναγερμός για τη Θεσσαλονίκη – Στο 32% τα θετικά τεστ!     

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, δήλωσε:

«Την ώρα που 350 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ μπαίνουν σε καραντίνα, ο κ. Καραμανλής, ξεχνώντας την παραδοχή εγκληματικού εφησυχασμού για τις δημόσιες συγκοινωνίες από τον κ. Μητσοτάκη, επανέλαβε σήμερα τις γνωστές ασυναρτησίες: πως δεν αποδεικνύεται ότι τα ΜΜΜ είναι εστίες μετάδοσης του κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση που υποχρεώνει μέχρι και τα ταξί να έχουν έναν μόνο επιβάτη για να μη μεταδίδεται ο ιός, πουλάει τρέλα πως στις δημόσιες συγκοινωνίες, που παστώνονται καθημερινά εδώ και τόσους μήνες οι πολίτες, «δεν κολλάει».

Την ίδια ώρα,  η αυτοψία των εποπτών δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής διαψεύδει τους αστείους ισχυρισμούς και υπογραμμίζει το αυτονόητο: πως τα ΜΜΜ αποτελούν εστίες μετάδοσης της πανδημίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top