Τσίπρας στο Star για Πολάκη και «γλέντι καραντίνας»: Αρνητική η εικόνα του

Αλλά χαρακτήρισε επαρκή την εξήγηση στο υστερόγραφο του βουλευτή του  

Αρνητική χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, την εικόνα του Παύλου Πολάκη να συμμετέχει σε «γλέντι καραντίνας» στα Χανιά και να κάνει σχετική ανάρτηση στο facebook.

Σε... γλέντι καραντίνας ο Πολάκης στα Χανιά χωρίς καν μάσκα!    

Ωστόσο, πρόσθεσε,  ότι «πρόκειται για μια εικόνα και μια παρουσία του σε μια οικογένεια πολύ φιλική», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας,  αναφερόμενος στην εξήγηση  που έδωσε ο ίδιος ο αναπληρωτής Υπουργος Υγείας -  με υστερόγραφο στην ανάρτησή του στο facebook -  καθώς έκανε τεστ τις τελευταίες 48 ώρες και μην έχοντας τη δυνατότητα να πάει κάπου αλλού μετά το χειρουργείο βρέθηκε μαζί με τη συγκεκριμένη οικογένεια.  

Τσίπρας: Εγκληματική η αδράνεια της κυβέρνησης για την πανδημία  

«Το αρνητικό είναι ότι έκανε κακή διαφήμιση. Είναι μια προτροπή στον κόσμο ότι "εντάξει δε χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα". Ήταν λάθος η ανάρτηση». 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε όμως ότι «η εξήγηση είναι επαρκής, ένας γιατρός που χειρουργεί κι έχει τεστ τις τελευταίες 30 ώρες είναι προφανές ότι δεν είναι κίνδυνος». 

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε: «Με αφορμή αυτό να πω κάτι: Επειδή ο κόσμος είναι δικαιολογημένα οργισμένος, υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει χαλαρότητα απέναντι στα μέτρα», ενώ έκανε λόγο για «συλλογική ευθύνη» σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.  

Πολάκης: Έκανα τεστ PCR πριν χειρουργήσω  

Ο ίδιος ο κ. Πολάκης στο υστερόγραφό του στην ανάρτησή του που άναψε «φωτιές» και προκάλεσε το αίτημα της ΝΔ προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ  για διαγραφή του, ανέφερε στο γνώριμο ύφος του:

Πολάκης: Έβαλε… Καζαντζίδη από το μικρόφωνο της Βουλής

«Επειδή είδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχάτου να μπουν τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτακη για την πανδημία ,ενημερώνω πως είμαι με τεστ PCR αρνητικός για τον κορωνοϊό με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δεν θα χειρουργούσα ασθενείς).  Άντε τσογλάνια κάντε καμία άλλη δουλειά ! Είμαι  πολύ πιο επιστήμονας από εσάς για να τηρώ τα μέτρα, αλλά δε θα σταματήσουμε να ζούμε!», 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top