Kατάθεση Καλογρίτσα για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

«Ο διαγωνισμός ήταν στημένος από τον Νίκο Παππά» ανέφερε ο εργολάβος

Κατάθεση στον πταισματοδίκη έδωσε ο Χρήστος Καλογρίτσας στο πλαίσιο της έρευνας των καταγγελιών του για την εμπλοκή του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του τότε Μεγαρου Μαξίμου στο διαγωνισμό φιάσκο για τις τηλεοπτικές άδειες που έγινε το 2016.

Όπως ισχυρίστηκε ο εργολάβος, Χρήστος Καλογρίτσας ο διαγωνισμός ήταν στημένος με επικεφαλής τον Νίκο Παππά.

Ο Καλογρίτσας στρέφεται κατά Παππά και άλλων στελεχών με νέο υπόμνημα

Όπως τόνισε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star o Kωνσταντίνος Γεώργιζας, ο Χρήστος Καλογρίτσας δεν έδωσε νέα ονόματα αλλά αναφέρθηκε τρεις φορές στον πρώην Υπουργό Επικρατείας. Ανέφερε πως εκείνος τον πλησίασε και του είπε να μπει μπροστάρης στον τηλεοπτικό διαγωνισμό. Του είπε μάλιστα πως τα χρήματα δε θα τα έβαζε ο ίδιος καθώς οι λογαριασμοί του ήταν δεσμευμένοι.

«Τότε , όπως υποστήριξε ο Χρήστος Καλογρίτσας του είπε πως βρέθηκαν 25 εκατομμύρια, μάλιστα του δόθηκαν και από λιβανέζικο όμιλο 3 εκατομμύρια  ως εγγύηση για να μπει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό. Τόνισε μάλιστα πως όλα θα τα διακινούσε ο Νίκος Παππάς και πως είχαν βρεθεί και τα στελέχη του σταθμού. Τελικά ο λιβανέζικος όμιλος που θα έβαζε τα λεφτά έκανε πίσω και ο ίδιος βρέθηκε εκτεθειμένος. Η υπόθεση θα ξαναέρθει στη δικαιοσύνη τον επόμενο Δεκέμβριο και στο σκαμνί θα καθίσει ο τότε γενικός γραμματέας ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος μαζί με τα μέλη της επιτροπής που έκριναν τις αιτήσεις για τον διαγωνισμό» ανέφερε ο δικαστικός συντάκτης, Κωνσταντίνος Γεώργιζας.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top