Και να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας "τη γλιτώνει" η Χρυσή Αυγή!

Χωρίς νόημα οι τροπολογίες για ποινές και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

Όσες τροπολογίες κι αν κατατεθούν για να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, καθώς «η ζημιά έγινε» στο ζήτημα της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων και των νέων μειωμένων  ποινών!

Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε καταδικασθέντες  

Όπως εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα η Κάτια Mακρή,  σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις Δικαίου ισχύει πάντοτε η ευμενέστερη ρύθμιση για τον κατηγορούμενο ή και καταδικασμένο με δικαστική απόφαση,  καθώς η δυσμενέστερη ρύθμιση δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ. 

Συνεπώς, όποια τροπολογία και αν ψηφισθεί  και ακόμη και αν αλλάξει ο ίδιος ο Ποινικός Κώδικας,  η τροποποίηση για τη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και την αύξηση των ποινών θα ισχύσει μελλοντικά και μόνο, όταν και αν εμφανισθεί περίπτωση αντίστοιχη με αυτή της Χρυσής Αυγής και εφόσον  υπάρξει και πάλι καταδίκη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης! 

Σκληρή αντιπαράθεση για τα πολιτικά δικαιώματα των χρυσαυγιτών

«Είναι συνεπώς υποκριτική η στάση και του κ. Κοντονή και του κ. Παρασκευόπουλου, όπως υποκριτική είναι και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ που καταθέτει τροπολογία,  ενώ ξέρει ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει» επισήμανε η Κ. Μακρή.           
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top