Τσίπρας- Καρδίτσα: Καθυστερημένη και ανεπαρκής η αντίδραση της κυβέρνησης

Επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία και καταλήψεις

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, εξαπέλυσε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας. Στο στόχαστρο μπήκαν οι χειρισμοί του Μαξίμου για την πανδημία, τις καταλήψεις και τις πρωτοφανείς καταστροφές στην Κεντρική Ελλάδα.

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για τα προβλήματα στη Θεσσαλία μετά τον Ιανό

«Η Καρδίτσα πνίγηκε και ο κ. Μητσοτάκης πήγε καθυστερημένα και σαν το κλέφτη. Αλλά τους υπαίτιους της καταστροφής, τους έκρυψε κάτω από τις γενναίες φτερούγες του.... Από τις 7000 επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Επιμελητήριο Καρδίτσας το 80%  έχει καταστραφεί ολοσχερώς ή έχει καταστροφές στο 60 έως 90% της εμπορικής τους περιουσίας και η κυβέρνηση ομιλεί για “βοήθεια” κοροϊδία των 8000 ευρώ, όταν οι ζημιές τους ξεπερνούν τις 50.000 έως 200.000 ευρώ» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήσατε ανοχύρωτο το σύστημα υγείας απέναντι στην πανδημία

«Βγήκε ο κος Μητσοτάκης να κάνει ένα διάγγελμα πριν φύγει για τριήμερο στην Τήνο, να μας πει ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά θα φταίνε οι πολίτες. Τώρα που 7 μήνες έχει αφήσει το ΕΣΥ ανοχύρωτο, που άνοιξε τον τουρισμό χωρίς πρωτόκολλα για το χατίρι της TUI και των μεγάλων τουριστικών πρακτορείων, που έχει αφήσει τους πολίτες χωρίς πρόσβαση σε δωρεάν τεστ, ο ίδιος δεν έχει καμία ευθύνη. Ευθύνη έχουν μόνο οι πολίτες» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στον Ευαγγελισμό ο Αλέξης Τσίπρας: Η κατάσταση είναι κρίσιμη

«Πλάτη» στις καταλήψεις: Μη συκοφαντείτε τους νέους 

«Γιατί έχετε βρει τον φταίχτη για τα πάντα. Είναι οι πολίτες και κυρίως οι νέοι. Αυτοί οι απείθαρχοι που διασπείρουν τον ιό γιατί δεν πέφτουν νωρίς για ύπνο. Αυτοί που αγωνίζονται στα σχολεία τους για να είναι ασφαλείς και να έχουν ποιοτική μόρφωση και εσείς τους εξισώνετε με τους συνομωσιολόγους και το κίνημα κατά της μάσκας. Ντροπή σας» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top