«Αγρίεψε» ο Τσίπρας: «Θα πάρω μέτρα» διαμήνυσε στους αντάρτες 

Προειδοποίησε για κυρώσεις – Μόνο στα όργανα οι διαφωνίες  

 Έρχονται μέτρα και κυρώσεις για τους "αντάρτες" στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας σε πολύ σκληρή γλώσσα προειδοποίησε σήμερα τα στελέχη του, πως όποιος διαφωνεί δημόσια θα υφίσταται και τις συνέπειες. 

Ο Τσακαλώτος πήρε το «όπλο» του κατά Τσίπρα 

Μετά το χτεσινό αλαλούμ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Θεοδώρα Τζάκρη που έκαναν «μύλο» τον ΣΥΡΙΖΑ,  ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να βάλει τέλος στην εσωστρέφεια. Στη συνεδρίαση του "πρωινού καφέ" του κόμματος είπε ότι "η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας οδηγεί στην κοινωνική χρεοκοπία. Δεν μπορεί λάθη επικοινωνίας και πολιτικής, τα οποία θολώνουν το στίγμα μας, να του δίνουν ευκαιρίες να βγει από τη δύσκολη θέση".

Τους προειδοποίησε ότι θα υποστούν κυρώσεις , αν καταθέτουν τη διαφορετική τους άποψη δημόσια και όχι στα συλλογικά κομματικά όργανα. Οπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, 

Τα μαζεύει η Τζάκρη για τους χαρακτηρισμούς στον Μητσοτάκη

«Σε κάθε περίπτωση, ούτε η κοινωνία ούτε οι άνθρωποι που μας στηρίζουν και περιμένουν στήριξη μέσα σε αυτές τις υγειονομικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, μπορούν αυτό να το ανεχθούν» διαμήνυσε. 

Είναι η δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν την Κυριακή στη ΔΕΘ, που ο Αλέξης Τσίπρας χτυπάει «καμπανάκι» στα στελέχη του. Μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top