Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στα νέα μέτρα στην Αττική για την πανδημία 

Γεννηματά: Πληρώνουμε τη χαλαρότητα της κυβέρνησης  

ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Αντιδράσεις προκαλούν στα κόμματα της αντιπολίτευσης τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στην Αττική, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού

Νέα μέτρα ανακοίνωσε για την Αττική ο Χαρδαλιάς! 

Σε δήλωσή της η  πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ανέφερε μεταξύ άλλων:       

«Κύριε  Μητσοτάκη, οι νέοι περιορισμοί που εξαγγείλατε σήμερα και οι ψίθυροι για νέο lock down, ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η κατάσταση με την πανδημία, σας  έχει ξεφύγει στη δεύτερη φάση.  Πληρώνουμε την αδράνεια, τα συνεχή λάθη και τις παλινωδίες της Κυβέρνησής σας όλο το καλοκαίρι.

Πληρώνουμε τη χαλαρότητα που σηματοδοτήσατε, το άνευ όρων άνοιγμα της χώρας και την ελλιπή και επιλεκτική από σας εφαρμογή των μέτρων.

Χάσατε πολύτιμο χρόνο για τη στήριξη του ΕΣΥ, την αύξηση των ΜΕΘ, την πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού, τη δημιουργία κινητών μονάδων της ΠΦΥ.

Πληρώνουμε το συνωστισμό που συνεχίζεται και μεγαλώνει στις συγκοινωνίες.

Πληρώνουμε το συνωστισμό των μαθητών στα σχολεία, ρίξατε όλο το βάρος στις μάσκες και εκεί φιάσκο».

Κορωνοϊός - Ελλάδα: 339 νέα κρούσματα - Στο «κόκκινο» ξανά η Αττική

Κριτική άσκησε και το ΚΚΕ, που σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής αναφέρει ανάμεσα σε άλλα:

«Έπρεπε να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο για να παραδεχθεί η κυβέρνηση αυτό που από την πρώτη στιγμή έλεγε το ΚΚΕ, ότι δηλαδή οι χώροι δουλειάς έχουν μετατραπεί σε εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊου, εξαιτίας της μη τήρησης των μέτρων προστασίας με ευθύνη της εργοδοσίας.

Παρόλα αυτά, ακόμα και τώρα, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την ανησυχητική κατάσταση με ευχολόγια προς την μεγάλη εργοδοσία και με επίκληση ξανά της ατομικής ευθύνης, αντί να πάρει άμεσα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και της υγείας των εργαζομένων». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top