Κεραμέως για το περιστατικό βίας: Θα προστατεύσουμε τους εκπαιδευτικούς 

«Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δε θα γίνουν ανεκτές»

Το ρεπορτάζ του Star για την επίθεση γονέα κατά εκπαιδευτικού στα Χανιά     

Tην έντονη καταδίκη της στο περιστατικό βίας από πατέρα μαθητή κατά εκπαιδευτικού στα Χανιά (επειδή ζήτησε από τον γιο του να φορέσει μάσκα), εξέφρασε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, όπως και τη συμπαράστασή της στην εκπαιδευτική κοινότητα, σε ανάρτησή της στο Facebook.

       

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Γονέας ξυλοκόπησε καθηγητή για μια μάσκα

«Μου αναφέρθηκε περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας εναντίον εκπαιδευτικού σε σχολείο στα Χανιά από γονέα που αρνήθηκε να φορέσουν τα παιδιά του μάσκα. Επικοινώνησα με τον εκπαιδευτικό και τον διευθυντή του σχολείου και τους διαβεβαίωσα ότι το Υπουργείο θα κάνει ό,τι χρειασθεί για να προστατεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Ήδη ζήτησα από την Υπηρεσία να καταθέσει σχετική αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω ενέργειες» επισημαίνει η κυρία Κεραμέως.

Θεσσαλονίκη: Μάλωσε τον γιο της επειδή φόρεσε τη μάσκα του

Η Υπουργός Παιδείας καταλήγει:     

«Στο πρόσωπο του εν λόγω εκπαιδευτικού αντικατοπτρίζεται όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό, το οποίο υπερβάλλει εαυτόν για να στηρίξει τα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και την κοινωνία εν συνόλω στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top