Θεοδωρικάκος για Μόρια: Δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική ασφάλεια

Αναφορά με νόημα στη συμμετοχή των "δυνάμεων ασφαλείας" στις έρευνες…

«Η κρίση που αντιμετωπίζουμε μετά την έκτακτη κατάσταση στη Λέσβο απαιτεί απόλυτη ενότητα και υπευθυνότητα από όλους» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος κατά τη συνέντευξη τύπου στη Λέσβο για την πυρκαγιά που κατέστρεψε ουσιαστικά το hot spot της Μόριας.   

Φωτιά στη Μόρια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του  κ. Θεοδωρικάκου στην εθνική ασφάλεια όπως και στη συμμετοχή των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών στις έρευνες, για το περιστατικό, με ειδική  επισήμανση στη «συγκυρία της περιόδου που διανύουμε» προφανώς στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.  

 Μητσοτάκης: Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση στη Μόρια

«Και η σφραγίδα της διαχείρισης αυτής της κρίσης έχει τη σφραγίδα του συντονισμού όλων των κρατικών υπηρεσιών και ασφαλώς των δυνάμεων ασφαλείας, οι οποίες έχουν εξέχοντα ρόλο  και αυτό έχει τη σημασία του ιδίως στην περίοδο που διανύουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εσωτερικών.      

«Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι έχουμε τη στήριξη όλων των Ελλήνων…Την εθνική ασφάλεια και την ειρηνική ζωή τις υπερασπιζόμαστε αποτελεσματικά και δεν τις διαπραγματευόμαστε» κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top