Στις 14 Σεπτεμβρίου το άνοιγμα των σχολείων - Την Τρίτη η ανακοίνωση

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση καταλήγουν στην παράταση μιας εβδομάδας

Παράταση μιας εβδομάδας στο άνοιγμα των σχολείων αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η κυβέρνηση με βάση τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων. 

Τη Δευτέρα οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα των σχολείων 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πέτρου Μποτσαράκου στο κεντρικό δελτίο του Star, oι πύλες των σχολείων δε θα ανοίξουν την άλλη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός αλλά μια βδομάδα μετά,  τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. 

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση καταλήγουν στην παράταση μιας εβδομάδας,  με βάση τις εισηγήσεις  των λοιμοξιωλόγων στην τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα. 

Άνοιγμα σχολείων και χρήση μάσκας - Απαντήσεις σε 25 κρίσιμα ερωτήματα

Η οριστική απόφαση  θα ανακοινωθεί αύριο από την Υπουργό Παιδείας  σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει μαζί με τον Υπουργό εσωτερικών ο οποίος  θα δώσει και λεπτομέρειες για την διανομή των μασκών στους μαθητές μέσω των δήμων.

Ωστόσο η παράταση στο άνοιγμα των σχολείων δε σημαίνει ότι μπορούν οι οικογένειες να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Το αντίθετο. Γίνεται έκκληση να επιστρέψουν και οι τελευταίοι ώστε να υπάρχει ικανός χρόνος, τουλάχιστον δέκα ημερών από την επιστροφή από τις διακοπές ως την προσέλευση στις τάξεις,  για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού από ασυμπτωματικές περιπτώσεις.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top