Γεωργιάδης: Θα ανακοινωθεί μεγάλη επένδυση

«Η πανδημία δεν “πάγωσε” τις επενδύσεις»

Μια νέα μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα είναι στα σκαριά, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Όλες οι μεγάλες επενδύσεις συνεχίζονται κανονικά, δεν έχει σταματήσει καμία. Σήμερα θα ξέρουμε αν θα μπορούμε να κάνουμε εκτάκτως και αύριο (Παρασκευή) διυπουργική για να εγκρίνουμε άλλη μια μεγάλη επένδυση που μας ήρθε από το Enterprise Greece. Δεν θέλω να την ανακοινώσω, γιατί είναι στο στάδιο της έγκρισης της από την Enterprise Greece», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον Σκάι.

Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου για κορωνοϊό και στο βάθος… sms

Όπως τόνισε, δε σταμάτησε καμία επένδυση λόγω κορωνοϊού, εκτός από την ιδιωτικοποίηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος», γιατί «η αεροπορική βιομηχανία έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα άρα θα πουλούσαμε σε πολύ χαμηλότερο τίμημα».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, προχωράνε ο διαγωνισμός για τη ΔΕΠΑ και για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Θεσπρωτίας, Καβάλας: «Υπάρχει αναβολή εγκαινίων για επενδύσεις από την Κίνα γιατί τα ταξίδια από την Κίνα στην Ευρώπη έχουν σταματήσει».  

«Ο κορωνοϊός έχει παγκοσμία έξαρση, και δυστυχώς πανευρωπαϊκή έξαρση, πάλι τηρουμένων των αναλογιών στο 2ο κύμα η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα και σε κρούσματα και ευτυχώς στους θανάτους», πρόσθεσε ο υπουργός, ο οποίος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ: «Από εκεί που έλεγε, πριν από τρεις εβδομάδες, ότι δεν ανοίγουμε την οικονομία γρηγορότερα τώρα που αυξάνονται τα κρούσματα ρωτάνε γιατί δεν κλείσαμε την οικονομία γρηγορότερα, κλπ. Δεν τους πιάνεις από πουθενά».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top