Απάντηση Μαξίμου στον Τσίπρα: Ας συνεχίσει τις διακοπές του!     

Τι απάντησε και ο Υπουργός Υγείας στη δήλωση για έξαρση της πανδημίας  

Μέγαρο Μαξίμου

Με ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι στην κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα από τη Ζάκυνθο για ερασιτεχνική επανεκκίνηση του τουρισμού και νέα έξαρση της πανδημίας. 

Τσίπρας: Η κυβέρνηση επανεκίνησε με ερασιτεχνισμό τον τουρισμό

Οι κυβερνητικοί κύκλοι σχολίασαν συγκεκριμένα:  

Ο κ. Τσίπρας, ας φροντίσει στις μακρές διακοπές που έχει ξεκινήσει, να ενημερώνεται στοιχειωδώς για το τι συμβαίνει στη χώρα. Για το ποιες συσκέψεις γίνονται, τι χαρακτήρα έχουν, ποιες αποφάσεις λαμβάνονται. Αν το φρόντιζε, θα γνώριζε ότι σε μια σύσκεψη με αποκλειστικό αντικείμενο την αυστηροποίηση των ελέγχων, παρίστανται οι προϊστάμενοι των κάθε είδους ελεγκτικών μηχανισμών και ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση από αυτές που αναφέρει. Ας το δει τουλάχιστον για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αυτά και καλή ξεκούραση!». 

Κικίλιας: Την ώρα που συνεχίζουμε την κοινή προσπάθεια ο κ. Τσίπρας βλέπει ερασιτεχνισμό    

Κικίλιας: Προσβάσιμο σε όλους το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτησή του στο twitter.   

«Την ώρα που όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε με πρωτοφανή επιτυχία, παγκοσμίως αναγνωρισμένη, την κρίση του κορονοϊού… Την ώρα που όλοι μαζί συνεχίζουμε την κοινή προσπάθεια… ο κ. Τσίπρας βλέπει «έλλειμα ηγεσίας και ερασιτεχνισμό». Κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια» αναφέρει ο κ. Κικίλιας στη ανάρτησή του.   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top