Νέες αποκαλύψεις Καλογρίτσα βάζουν «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό

«To “White House” ήταν το Μέγαρο Μαξίμου και ο Νίκος Παππάς»

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα την περίοδο των τηλεοπτικών αδειών, έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος ομολόγησε πως έκανε εικονική σύμβαση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ με εταιρεία λιβανέζικων συμφερόντων, προκειμένου να μετάσχει στο διαγωνισμό, κατόπιν οδηγιών του Νίκου Παππά και του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι νέες αποκαλύψεις για τον επιχειρηματία που το 2016 ήθελε να γίνει καναλάρχης με αέρα κοπανιστό,  έχουν βάλει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Κύκλοι Παππά: Ο πραγματογνώμονας Μιωνή διαψεύδει... Μιωνή

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Χρήστος Καλογρίτσας φέρεται να πήρε 3 εκατομμύρια ευρώ από τον διεθνή κολοσσό CCC δήθεν για ένα έργο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όμως τα χρήματα τα ήθελε για να πάρει την τηλεοπτική άδεια, την οποία είχε «χτυπήσει» χωρίς να έχει μία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο επιχειρηματίας που έμεινε στην ιστορία με τα βοσκοτόπια που έβαλε ως εγγύηση για να πάρει τηλεοπτική άδεια, «έδειξε» το τότε Μέγαρο Μάξιμου και τον Νίκο Παππά, ως τον ιθύνοντα νου στο σχέδιο εξεύρεσης χρημάτων σύμφωνα με την εφημερίδα. 

Καλογρίτσας: To «White House» ήταν το Μέγαρο Μαξίμου και ο Νίκος Παππάς

Την περασμένη Τέταρτη στο πρωτοδικείο Αθηνών, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση, η πλευρά Καλογρίτσα αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος της. 

Μάλιστα στο εξώδικο που κατέθεσε, ισχυρίζεται ότι υπό τον συντονισμό, την εποπτεία και την καθοδήγηση του White House, έγινε εικονική σύμβαση για να μπορέσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Όταν οι δικαστές ρωτήσαν ποιος είναι αυτός ο Λευκός Oίκος, εμβρόντητοι άκουσαν τους δικηγόρους του να λένε σύμφωνα με την εφημερίδα:

Όταν λέμε White House εννοούμε το Μέγαρο Μαξίμου και τον Νίκο Παππά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, δικηγόρος του επιχειρηματία, επιβεβαίωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όλα όσα ειπωθήκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Πραγματογνώμονας: Γνήσιο το ηχητικό της συνομιλίας Μιωνή – Παππά

Νέα Δημοκρατία: «Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να δώσει εξηγήσεις»

Για πρακτικές μαφίας κάνει λόγο η ΝΔ που έχουν πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά, όπως και στην υπόθεση με τους διαλόγους Μιωνή.

«Οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας. Δρούσε αυτόνομα ο πιο στενός συνεργάτης του; Δρούσε σε πλήρη συνεννόηση μαζί του, όπως όλοι αντιλαμβάνονται, κι αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη; Ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από λέξεις χωρίς νόημα. Απαιτούνται καθαρές απαντήσεις.

Ηχογραφήσεις Μιωνή: Έρχονται νέες αποκαλύψεις - Ξεκίνησε η έρευνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του «αδειάζει» πλέον τον άλλοτε ευνοούμενό του:

«Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top