Πραγματογνώμονας: Γνήσιο το ηχητικό της συνομιλίας Μιωνή – Παππά

Μητσοτάκης: Πρωτοφανής απόπειρα χειραγώγησης των θεσμών

Σάμπι Μιωνής

Πραγματογνωμοσύνη από ιδιώτη πραγματογνώμονα προσκόμισε στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής.

Η πραγματογνωμοσύνη αφορά στο ηχητικό της συνομιλίας του επιχειρηματία με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πραγματογνωμοσύνη αποφαίνεται ότι το ηχητικό είναι γνήσιο και δεν έχει υποστεί ουδεμία συρραφή.

Πέτσας: Να διώξει τον Παππά ή να παραδεχθεί το παρακράτος ο Τσίπρας

Η πραγματογνωμοσύνη, όπως και κάθε έγγραφο που διαβιβάζεται στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, διανέμεται στους εισηγητές των κομμάτων, προκειμένου να το αξιολογήσουν και λαμβάνει γνώση και ο ελεγχόμενος, δηλαδή ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ηχογραφήσεις Μιωνή: Έρχονται νέες αποκαλύψεις - Ξεκίνησε η έρευνα

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες ο κ. Παπαγγελόπουλος ενημερώθηκε πως για όποιο στοιχείο ή έγγραφο διαβιβάζεται στην επιτροπή, μπορεί να το σχολιάσει ή να το αντικρούσει με έγγραφο υπόμνημα του.

Μητσοτάκης: Πρωτοφανής απόπειρα χειραγώγησης των θεσμών

«Η θεσμική τάξη, η δημοκρατική και θεσμική κανονικότητα, είναι ίσως η ισχυρότερη απάντηση σε όσους επιχείρησαν να στήσουν μία πρωτοφανή απόπειρα χειραγώγησης των θεσμών», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τοποθέτησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

«Η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή, η Δημοκρατία μας λειτουργεί. Η διάκριση των εξουσιών είναι απαράβατος κανόνας. Η ηγεσία της Δικαιοσύνης επιλέγεται με πρωταρχικό κριτήριο την επετηρίδα και ένα μαύρο σύννεφο το οποίο σκέπασε την οικονομία, αλλά και τους θεσμούς, έχει αρχίσει πια για τα καλά να διαλύεται», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top