Φώφη Γεννηματά: Καθυστερημένες οι ανακοινώσεις για επιπλέον μέτρα στήριξης

«Δε σας αφορούν ούτε οι εργαζόμενοι ούτε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

«Καθυστερημένες» χαρακτήρισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής για επιπλέον μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.

Πρωθυπουργός από τη Βουλή: Αυτό είναι το νέο πακέτο μέτρων στήριξης

«Όταν έρχεστε στις 3 Ιουλίου να ανακοινώσετε αυτά που σας λέμε από τον Μάιο σημαίνει ότι αναγνωρίζετε πως αυτά που εξαγγείλατε μέχρι τώρα είναι ανεπαρκή» ανέφερε κατά τη δευτερολογία της στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» η κ.Γεννηματά, σημειώνοντας πως οι κυβερνητικές ανακοινώσεις έγιναν «πολύ αργά και καθυστερημένα».

Γεννηματά στο Star: Είναι ολοφάνερο ότι η Novartis ήταν μια σκευωρία 

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής  έκανε λόγο για «αλχημείες» στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν την αφορούν «ούτε οι εργαζόμενοι ούτε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

«Σας ρωτώ ποιος σοβαρός επιχειρηματίας αποφασίζει να ανοίξει τον Ιούνιο την επιχείρησή του όταν ξέρει ότι το μέλλον μπροστά του θα είναι αβέβαιο» είπε απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό και πρόσθεσε: «Μου λέτε ότι σας κάνω κριτική, θα συνεχίσουμε να σας κάνουμε δυναμική κριτική και μέσα και έξω από τη Βουλή».

Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να φροντίσει «έστω να εφαρμόσει αυτά που εξήγγειλε με καθυστέρηση».

Κατά την πρωτολογία της, η κ.Γεννηματά ανέφερε από το βήμα της Βουλής ότι «είμαι σήμερα εδώ για να ακουστεί η φωνή όσων αγωνιούν για την δουλειά τους», αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την Οικονομία και την Εργασία. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αφού επεσήμανε ότι υπάρχει κρίση στην οικονομία, τόνισε ότι προχώρησε στον συγκεκριμένο κοινοβουλευτικό έλεγχο για «να δώσετε απαντήσεις, όχι σε μένα και στην παράταξή μας, αλλά στον Ελληνικό λαό που αγωνιά και περνά ήδη δύσκολα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top