Πέτσας: Κάθε φορά που διαχειρίστηκε κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε παταγωδώς

Απάντηση στην Κουμουνδούρου – Αναφέρθηκε σε «στοχοποίηση» του Θεοχάρη 

Στέλιος Πέτσας

«Όποτε κλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κατάσταση για τη χώρα, απέτυχε παταγωδώς» αναφέρει ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος  Στέλιος Πέτσας, στην απάντησή του στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.   

Την αποπομπή Θεοχάρη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τις λίστα με τις 29 χώρες   

Ολόκληρη η απάντηση του κ. Πέτσα στον ΣΥΡΙΖΑ:   

«H Κυβέρνηση, με τη στήριξη όλων των Ελλήνων, αντιμετωπίζει ψύχραιμα και με επιτυχία μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Σε μια χρονιά που όλοι προεξοφλούσαν ότι θα ήταν χαμένη για τον τουρισμό, η Ελλάδα ξανανοίγει τις πύλες της στον κόσμο. Ανοίγουμε τη χώρα μας στους επισκέπτες με κανόνες, με αίσθημα φιλοξενίας και καλωσορίσματος. 

Η Κυβέρνηση ενωμένη, με όλους τους Υπουργούς προσηλωμένους στον κοινό στόχο, συνεχίζει με σύνεση και υπευθυνότητα την υλοποίηση του Σχεδίου της. Ενός δυναμικού Σχεδίου που προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων στην Ελλάδα και στον κόσμο.

ΥΠΕΞ: Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ταξιδιώτες από χώρες υψηλού κινδύνου  

Και με στόχο την μέγιστη ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες. 

Αντίθετα, όποτε κλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κατάσταση για τη χώρα, απέτυχε παταγωδώς. Σήμερα συνεχίζει να κάνει καταστροφικές συστάσεις. Το μόνο που θέλει είναι κλειστές επιχειρήσεις, κλειστά μαγαζιά, κλειστά σχολεία, κλειστά ξενοδοχεία. Θέλει δηλαδή τη χώρα σε μόνιμη καραντίνα και τους εργαζόμενους σε απελπισία. 

Υ.Γ. Η στοχοποίηση του Υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει. Και πέφτει στο κενό».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top