Σύσκεψη Μητσοτάκη με Δένδια - Παναγιωτόπουλο για την Τουρκία

Στα όσα δήλωσε o πρωθυπουργός στο Star παραπέμπει το Μέγαρο Μαξίμου

Δείτε τι δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα για την Τουρκία και τον Έβρο    

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σύσκεψη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ολόκληρη η συνέντευξη Μητσοτάκη στο Star 

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι μεγάλο μέρος της σύσκεψης αφορούσε τις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία, ενώ όσον αφορά το περιεχόμενο, παραπέμπουν στο περιεχόμενο της τοποθέτησης του Πρωθυπουργού στην πρόσφατη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και στη Μάρα Ζαχαρέα. 

Μητσοτάκης στο Star για τον Έβρο: Όχι σe fake news και ακροδεξιά ρητορική

Ξεκάθαρος ότι «τα σύνορα της χώρας φυλάσσονται και θα φυλαχθούν απολύτως» εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισημαίνοντας ότι «είναι φανερό ότι υπήρξαν από την τουρκική πλευρά δηλώσεις αρμοδίων παραγόντων που είναι λογικό να προκαλούν ανησυχίες στη χώρα μας».

Δένδιας - Παναγιωτόπουλος: Κανείς Τούρκος δεν πέρασε σε ελληνικό έδαφος  

Όσον αφορά, δε, τα  δημοσιεύματα για δήθεν κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Έβρο τόνισε ότι «αυτή η υπόθεση ξεκίνησε από την ακροδεξιά» προσθέτοντας ότι στις συνεδριάσεις στη Βουλή την Τρίτη «ανέλυσα γιατί οι δηλώσεις μου έγιναν ορθώς και με τον σωστό λεκτικό τρόπο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top