Μάρδας: Να προσμετρηθούν οι αυτοκτονίες στα θύματα του Covid -19!   

ΝΔ: Άθλια ανάρτηση που δε θα την καταδικάσει ο κ. Τσίπρας

Δημήτρης Μάρδας

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρδα, με την οποία ζήτησε να προσμετρηθούν  οι αυτοκτονίες στον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του lockdown, κάνοντας και παραλληλισμό με την κρίση του 2011. 

Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με φορείς εστίασης: Δεν έχει σχέδιο η κυβέρνηση

Ο κ. Μάρδας ανέφερε συγκεκριμένα σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook,  ότι «για να υπολογιστεί το συνολικό κόστος σε ζωές (ή άλλως η αποτελεσματικότητα των μέτρων της περιόδου) θα είναι σκόπιμο να προσμετρηθούν στα θύματα από τον κορωνοϊό και τα θύματα (αυτοκτονίες) της κρίσης του lockout της μορφής που επιλέχθηκε».

 

Ανακοίνωση ΝΔ: Άθλια η ανάρτηση του κ. Μάρδα

Αντιδρώντας η ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: 

«Είμαστε σίγουροι ότι ούτε αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας πρόκειται να καταδικάσει την ανάρτηση του πρώην υπουργού του κ. Μάρδα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να του θυμήσουμε άλλη μια φορά, ότι όσο δεν αντιδρά τόσο δείχνει οτι υιοθετεί και προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητές. Θα αποδείξει έτσι ότι μένει ίδιος, απελπιστικά ίδιος, με την περίοδο του διχασμού και της μισαλλοδοξίας που καλλιέργησε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top