Κριτική στην κυβέρνηση και από τους αρχηγούς των μικρότερων κομμάτων

Ζοφερές προβλέψεις για την οικονομία

Κριτική στην κυβέρνηση και ζοφερές προβλέψεις για την οικονομία έκαναν στη Βουλή και οι αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Γεννηματά: Έχουμε μπροστά μας ανηφόρα – Μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη χώρα, τόνισε πως ότι κερδήθηκε μέχρι σήμερα οφείλεται πρώτα απ' όλα στις θυσίες του ελληνικού λαού και υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ είχε ευθύς εξ αρχής υπογραμμίσει πως η ατομική ευθύνη πρέπει να στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο κρατικό σχέδιο προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.

Βολές Τσίπρα κατά Μητσοτάκη: Γιατί μόνο τρίμηνη η παράταση για α' κατοικία;

Την ενίσχυση της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής και των ελληνικών προϊόντων, ώστε να μειωθεί το εμπορικό έλλειμμα και οι συνέπειες της πανδημίας στον τουρισμό πρότεινε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος  Ο κ. Βελόπουλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για λάθη και αστοχίες κατά την αντιμετώπιση της κρίσης.

Αρνητικές  προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας έκανε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης από το βήμα της Βουλής, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, ότι «ο λόγος σας αντιπροσωπεύει τον θρίαμβο της προπαγάνδας επί της αλήθειας, θυμίζει ανοιχτή συγκέντρωση προεκλογικής περιόδου».

Μητσοτάκης: Με "μπηχτή" στον Τσίπρα μέσω Βαρουφάκη έκλεισε τη συζήτηση


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top