Εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Ηλίας Γρηγόρης: «Παρορμητικές και αδόκιμες οι εκφράσεις που χρησιμοποίησα»

Ηλίας Γρηγόρης

Την παραίτησή του υπέβαλε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο Ηλίας Γρηγόρης καταφέρθηκε εναντίον του Πρωθυπουργού, του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, με αφορμή τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις γειτονιές της Αθήνας. 

Πρωτοψάλτη: Η απάντησή της σε όσους έσταξαν «χολή» για τη συναυλία της

Ηλίας Γρηγόρης: «Παρορμητικές και αδόκιμες οι εκφράσεις που χρησιμοποίησα»

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook.  Ουδέποτε στον δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. 

 Γι' αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό» δήλωσε ο ίδιος στο thebest.gr.

ΝΔ: Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του

Nωρίτερα σήμερα, η ΝΔ είχε καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα. Όπως εξέδωσε σε ανακοίνωσή της: «O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της Κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορωνοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς.

Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της "πάνω και κάτω πλατείας"».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top