Χαρδαλιάς: Κάθε πότε θα επανεξετάζεται η άρση των μέτρων

"Φρένο" στην άρση των περιορισμών αν αυξηθούν τα κρούσματα!    

«Σταδιακή αλλά προσεκτική» χαρακτήρισε την  επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση κατά περιόδους των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.    

 Πέτσας: Παρατείνονται ως τις 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα

«Είναι ξεκάθαρο ότι  και κρούσματα θα  εξακολουθήσουμε να έχουμε και νοσηλεία σε νοσοκομεία και δυστυχώς και θανάτους» τόνισε, ενώ συμπλήρωσε ότι η  εκτίμηση και η αξιολόγηση της κατάστασης θα είναι συνεχής. 

«Η νόσος δεν εξαντλήθηκε στην Ελλάδα. ΟΙ μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας. Η κυβέρνηση  θα λάβει τις αποφάσεις της  σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα.   

Κορωνοϊός: Στους 125 οι νεκροί - 55 νέα κρούσματα, 2.463 συνολικά

«Παρατείνονται μέχρι τις 4/5 τα περιοριστικά μέτρα και τα επόμενα στάδια θα  αποφασίζονται σε ορίζοντα 14 ημερών. Θα πάμε εβδομάδα με την εβδομάδα και σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί «φρένο» ή επιστροφή σε προηγούμενα μέτρα. Οι πολίτες θα ενημερώνονται για τις εξελίξεις έγκυρα και υπεύθυνα».

Με αφορμή τα κρούσματα σε δομές υγείας ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι υπαρχει συναγερμός. «Θα ελεγχθούν οι υπεύθυνοι. Δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπτώσεις για κανέναν…  Καλούμε όσους εργάζονται σε τέτοιες δομές να εφαρμόσουν κάθε πρωτόκολλο να πάρουν κάθε μέτρο» τόνισε.  

Περιστέρι: Τουλάχιστον 28 κρούσματα κορωνοϊού σε ιδιωτική κλινική

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top