Γιατί ο Πολάκης λέει «όχι» στη μείωση μισθού που πρότεινε ο Μητσοτάκης

Τι προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης

Τη δική του απάντηση στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους βουλευτές να προσφέρουν το μισό μισθό τους στον αγώνα για τον κορωνοϊό, έδωσε ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μέσω ανάρτησης στα social media, κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να προσφέρει τον μισό μισθό του, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, εξηγώντας πως θα πράξει διαφορετικά για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Μητσοτάκης: Να δώσουν βουλευτές και υπουργοί τον μισό μισθό τους

Δίνει τον μισό μισθό της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Όπως τονίζει, συμφωνεί με το σκεπτικό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά παραθέτει μια σειρά από κινήσεις, στις οποίες – κατά τη δική του άποψη – πρέπει να προβεί η κυβέρνηση, ώστε «να έχει νόημα η βοήθεια αυτή των βουλευτών και να μην είναι επικοινωνιακό προκάλυμμα και φτηνός λαϊκισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Προσωπικά θα προχωρήσω σε αγορά ειδών προστασίας για το προσωπικό του Νοσοκομειου Χανίων, αξίας όσο το μισό του μισθού μου και θα το παραδώσω στη διοίκηση του νοσοκομείου! Αυτη θα είναι η συνεισφορά μου τον πρώτο μήνα. Αναλόγως τι θα νομοθετήσει η κυβέρνηση θα πράξω τους άλλους δυο μήνες», είπε ο κ. Πολάκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top