Κικίλιας και Δένδιας οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης

Συμφωνεί με τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό η μεγάλη πλειοψηφία

 Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας (προφανώς λόγω της κρίσης του κορωνοϊού) με ποσοστό 61% είναι ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης στη δημοσκόπηση της Opinion Poll,  ενώ ακολουθεί, σταθερά στις πρώτες θέσεις ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με  58% σε θετικές γνώμες, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος (54%), ο Χρήστος Σταϊκούρας (52%) και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (51%).

Κικίλιας για ελλείψεις: «Μαίνεται ένας παγκόσμιος πόλεμος για τα υλικά»

H διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ φθάνει  στις 20 ποσοστιαίες μονάδες, με τη ΝΔ να συγκεντρώνει 40%, έναντι 20,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν ΚΚΕ 5,5%, ΚΙΝΑΛ 5%, Ελληνική Λύση 4,5%, ΜέΡΑ25 2%, Άλλο κόμμα 2%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 15,8%.

Ειδικός απεσταλμένος από τον Δένδια σε Λονδίνο για κορωνοϊό–επαναπατρισμούς

Η  συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί με τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Παράταση 2,5 μηνών στις μεταχρονολογημένες επιταγές

 Συγκεκριμένα,  το 95,7% συμφωνεί με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, το 90% συμφωνεί με το κλείσιμο των εκκλησιών, το 93% δηλώνει ικανοποιημένο από την καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της κατάστασης από τον κ. Τσιόδρα. Ποσοστό 86,4% εκφράζει την ανησυχία του για την πανδημία, το 72,1% πιστεύει ότι τα μέτρα θα διαρκέσουν περισσότερο από τρεις μήνες, ενώ ποσοστό περίπου 65% πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι πιο πειθαρχημένοι συγκριτικά με τους Ιταλούς και τους Ισπανούς. 

Για τους  τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα των συνόρων στον Έβρο, το 83,9%  θεωρεί ότι η στάση που κράτησε η κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία ήταν θετική ενώ οκτώ στους δέκα συμφωνούν με την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα στις Καστανιές απαγορεύοντας την παράνομη είσοδο στους μετανάστες (μέτρο με το οποίο συμφωνεί και το 72,7% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top