Συνάντηση Σακελλαρόπουλου- Κικίλια στο Υπουργείο Υγείας

Η ΠτΔ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στο ιατρικό προσωπικό

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στο Υπουργείο Υγείας μετέβη σήμερα το πρωί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Κορωνοϊός: Στην Αθήνα πτήση με ιατρική βοήθεια 8 τόνων από την Κίνα

Η κ.Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της και τις ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που αυτές τις ώρες δίνει άοκνο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με τη σειρά του ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την εξάπλωση, μέχρι στιγμής, της νόσου στον ελληνικό πληθυσμό και τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει το Υπουργείο τόσο για την πρόληψή της όσο και για τη νοσηλεία όσων έχουν νοσήσει.

Σακελλαροπούλου: Μας δοκιμάζει μια πρωτοφανής πανδημία

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, η κυρία Σακελλαροπούλου επαναλαμβάνει την έκκληση προς τους πολίτες να συνδράμουν το έργο των γιατρών, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και των αρμόδιων κρατικών αρχών: «Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που περνάμε όλοι. Όμως οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί είναι απόλυτα αναγκαίοι για να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον και ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους ανάμεσά μας. Είναι προσωπική ευθύνη όλων μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την περιπέτεια».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top