Με βιντεοκλήση ενημέρωσε ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα για τον κορωνοϊό

Θα ακολουθήσει η ενημέρωση της Γεννηματά και των άλλων αρχηγών

Με βιντεοκλήση συνομίλησε με  τον  πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,τον οποίο και ενημέρωσε για την κατάσταση στη χώρα  σχετικά με τον κορωνοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης.   

H τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Τσίπρα με βιντεοκλήση 

Κορωνοϊός: Με τηλεδιάσκεψη οι επαφές Μητσοτάκης με τους αρχηγούς

Η  συνομιλία με βιντεοκλήση έγινε στις 18.00 για να ακολουθήσει η η ενημέρωση, με τον ίδιο τρόπο επίσης, της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά. Θα ακολουθήσει επίσης ενημέρωση και των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών τις επόμενες  ημέρες για το ίδιο ζήτημα. όπου θα σταλεί και μήνυμα για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και συναντήσεων, καθώς θα γίνει με βιντεοκλήση.

Νέα μέτρα στο Δημόσιο: Εκ περιτροπής εργασία και τηλεργασία

Τσίπρας: "Δεν είναι ώρα αντιπαράθεσης αλλά ευθύνης"

"Δεν είναι η ώρα της αντιπαράθεσης, αλλά η ώρα της ευθύνης", αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη βιντεοκλήση με τον  πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι κατέθεσε τις προτάσεις του για την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας, αλλά και για την αντιμετώπιση των συνεπειών της επιδημίας στην οικονομία, προτρέποντας τον πρωθυπουργό, να μην διστάσει να χρησιμοποιήσει το μαξιλάρι ασφαλείας των 35 δισ. ευρώ που άφησε η δική του κυβέρνηση.

"Η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή κρίση, που απειλεί, τόσο τη δημόσια υγεία, όσο και τη συνοχή της κοινωνίας. Θέλησα λοιπόν να του μεταφέρω, ότι τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εδω, για να βοηθήσουν την Πολιτεία και κυρίως τους αρμόδιους φορείς, το υπουργείο Υγείας, τα νοσοκομεία μας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση" τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συνομιλία  με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top