Άγριος καυγάς Μπογδάνου-Βέττα on air για τον… Ερντογάν

«Βάζετε πλάτη στον Ερντογάν» - «Είσαι ο πολιτικός απόπατος της ΝΔ»

Άγρια κόντρα με σκληρές εκφράσεις είχαν στον αέρα του Σκάι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Δημήτρης Βέττας.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «στέκεται στο πλευρό» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα από δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες και εφημερίδα που πρόσκεινται στο κόμμα,

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την προπαγάνδα του Τούρκου προέδρου.

«Θλίβομαι που σε αυτή την εκστρατεία κατά της Ελλάδας, της πατρίδας και της Ευρώπης βρίσκεται και ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Βάζουν πλάτη στον Ερντογάν. Αυτή δεν είναι η αριστερά του Κύρκου. Στην Ελλάδα οι διεθνιστικές και άλλες ιδεοληπτικές εμμονές δεν επιτρέπεται να ωθούν ορισμένους να παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Να απολογηθούν και πρώτος ο κ. Τσίπρας» είπε ο κ. Μπογδάνος.

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Βέττας επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ: «Η ασόβαρη Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται από τον κ. Μπογδάνο. Να του δώσω μία συμβουλή: να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου όταν είσαι σίγουρος ότι είναι αρκετή. Και δεν είναι!».

«Καταγγέλλω τον κ. Μπογδάνο ως γελοίο, ως ανόητα πολιτικά και ως άνθρωπο επικίνδυνο για τη χώρα. Όσοι χρειαζόμαστε χάπια, να τα παίρνουμε στη χώρα μας και να ερχόμαστε να μιλάμε μετά. Είσαι ο πολιτικός απόπατος της Νέας Δημοκρατίας, ο βόθρος. Ήρθα στην εκπομπή, επειδή νόμιζα ότι θα είναι εδώ ο κ. Συρίγος».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top