"Πράσινο φως" Μητσοτάκη στο ΥΠΕΣ για αλλαγές στις προσλήψεις στο Δημόσιο

CNN: Πολιτικούς σαν τον Μητσοτάκη χρειάζονται οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ!

«Πράσινο φως» για τον σχεδιασμό νέου συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο, με αλλαγες στο ΑΣΕΠ και διαχωρισμό των αρμοδιοτήτων του κράτους έδωσε ο πρωθυπουργός στον Υπουργό Εσωτερικών. 

"Ο,ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ": ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα βίντεο με τις προεκλογικές  δεσμεύσεις που ήδη υλοποιήθηκαν .
Σε ένα βίντεο όλες οι μειώσεις φόρων που υποσχέθηκε προεκλογικά ο Πρωθυπουργός και ήδη υλοποιήθηκαν. Η  κατάργηση του ασύλου, το επίδομα γέννησης, ο αντικαπνιστικός, οι προσλήψεις αστυνομικών, το  112. Και άλλες 134 μεταρρυθμίσεις για το 2020.

 

ΕΠΑΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Το πρωί ο Πρωθυπουργός  απένειμε  επαίνους στον υπουργό εσωτερικών  παραλαμβάνοντας το σχέδιο  για εννέα  νομοσχέδια και 90 δράσεις μέσα στο 2020. «Κύριε υπουργέ με εντυπωσιάζει ως προς  το βάρος .... αποτυπώνει το εύρος  της δουλειάς που έχει να γίνει» ακούστηκε να λέει ο πρωθυπουργός.   

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΣΕΠ

Στο Δημόσιο έρχεται  μεταρρύθμιση που θα αλλάξει  ολόκληρο το σύστημα προσλήψεων για να γίνονται  άμεσα, ομαδικά και αποτελεσματικά. Θα αναδιοργανωθεί επίσης το ΑΣΕΠ για να αποκτήσει διοικητική επάρκεια και να επιταχυνθεί η λήψη αποφάσεων. Θα προηγηθεί όμως,  για πρώτη φορά διαχωρισμός αρμοδιοτήτων μεταξύ κεντρικού κράτους, αποκεντρωμένων διοικήσεων, περιφερειών και δήμων.

CNN: ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! 

Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε από το CNN ως ένα από τα πρότυπα ηγέτη που χρειάζονται οι Δημοκρατικοί για να κερδίσουν τον Τραμπ.
Συγκεκριμένα, ο πολιτικός αναλυτής Φαρίντ Ζακαρία, ανέφερε: «Όσοι πέτυχαν σε τέτοιο περιβάλλον ήταν πολιτικοί με φρεσκάδα, αυθεντικοί και οι οποίοι είχαν απήχηση στο κέντρο. Ο Μακρόν της Γαλλίας, ο Τριντό του Καναδά, ο Μητσοτάκης της Ελλάδα. Οι δημοκρατικοί χρειάζονται έναν υποψήφιο που μπορεί να ενεργοποιήσει τους ψηφοφόρους του κόμματος και να φέρει μαζί τις αριστερές και τις κεντρώες πτέρυγες». 

Δείτε στο video το ρεπορτάζ του Πέτρου Μποτσαράκου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top