Στο 17% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Συμφωνεί η μεγάλη πλειοψηφία με τους χειρισμούς απέναντι στην Τουρκία

Διαφορά 17 μονάδων χωρίζει το κυβερνών κόμμα από την αξιωματική αντιπολίτευση, στη δημοσκόπηση της Opinion Poll, καθώς στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. προηγείται με 38,3% έναντι 21,3% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 5%, το ΚΚΕ με 4,6%, η Ελληνική Λύση με 4,3%, το Μέρα25 με 2,7%. 

H πρόθεση ψήφου στη δημοσκόπηση της Opinion Poll 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 

Το πιο ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με διαφορά άνω των 26 μονάδων, χαρακτηρίζεται ως ικανότερος για πρωθυπουργός έναντι του Αλέξη Τσίπρα. 

Μεγάλη είναι η πλειοψηφία των πολιτών που συμφωνεί με τους χειρισμούς  στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Το 59,6% δηλώνει ικανοποιημένο από την κυβερνητική πολιτική απέναντι στην Τουρκία, ενώ για τη σύσκεψη στο Βερολίνο μόλις το 22,9% επιρρίπτει ευθύνη στην  κυβέρνηση για την απουσία της χώρας, ενώ το 63,2% επικρίνει την καγκελάριο  Μέρκελ. 

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 

Δένδιας από Μαυροβούνιο: Στρατηγικός στόχος η ένταξη των Βαλκανίων σε ΕΕ

Πρώτος  στους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ακολουθούν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Οι δυο οικονομικοί υπουργοί Χρήστος Σταικούρας και Κωστής Χατζηδάκης είναι μέσα στην πεντάδα των δημοφιλέστερων υπουργών.

Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί στο γκάλοπ της Opinion Poll

Προνομιακό πεδίο για την κυβέρνηση είναι και η οικονομία, όπως φάνηκε και από τις συζητήσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού με το Γάλλο Πρόεδρο, όπου στο επίκεντρο τέθηκε η μείωση των πλεονασμάτων. 

ΕΛΛΑΣ- ΓΑΛΛΙΑ... ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 

Μακρόν προς Μητσοτάκη: Στηρίζουμε την Ελλάδα, καταδικάζουμε την Τουρκία

Στη Γαλλία γίνεται και ένα μεγάλο συνέδριο για επενδύσεις, όπου έδωσαν το παρόν γαλλικοί πολυεθνικοί κολοσσοί. Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους επικεφαλής 24 επιχειρήσεων βαρέων- βαρών, ενώ  ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ υπέγραψαν συμφωνία για εντατικοποίηση των γαλλικών επενδύσεων, υποστήριξη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, συνεργασία στον Τουρισμό, την ίδρυση Εκπαιδευτικού Ιδρύματος για ψηφιακά επαγγέλματα στη χώρα μας. 

Τι συζήτησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες Μητσοτάκης και Μακρόν

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top