Συνεργάτες Σαμαρά: Δε ζητήθηκαν και δε θα μπορούσαν να ζητηθούν εξηγήσεις!

Σηκώνει το «γάντι» μετά τον θόρυβο για την απουσία του από τη Βουλή

Αντώνης Σαμαράς

Σηκώνει το «γάντι» ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμσράς  μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η απουσία του από τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, για την τροπολογία με την οποία αντικαθίσταται η ποινή του υποβιβασμού για τις ΠΑΕ που αποδεδειγμένα εμπλέκονται σε ζητήματα πολυιδιοκτησίας ή προβλημάτων στο μετοχικό τους κεφάλαιο. Κι αυτό μάλιστα έγινε παρότι η ΝΔ είχε θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας προηγουμένως. 

Τροπολογία για ΠΑΟΚ: Πέρασε με 156 «ναι» - Ποιοι «γαλάζιοι» έλειπαν

Η απουσία του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε μάλιστα το καυστικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για «αυτοεξευτελισμό με την απουσία Σαμαρά».     

Παρότι η  ΝΔ άφησε να εννοηθεί ότι ο κ. Σαμαράς έδωσε εξηγήσεις στον Γραμματέα της ΚΟ Σταύρο Καλαφάτη ότι απουσίαζε για «προσωπικούς λόγους», συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού έσπευσαν να διευκρινίσουν:  «Ο κ. Α.Σαμαρας δεν έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του είχαν ζητηθεί»! 

Γιατί απουσίασε ο Σαμαράς από την ψηφοφορία για την τροπολογία

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμαράς απουσίασε και από την ψηφοφορία για την εκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου ως νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, επικαλούμενος τότε προγραμματισμένο ταξίδι στις ΗΠΑ. Δεν είναι λίγοι όμως όσοι πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν προτάθηκε ο ίδιος για το ύπατο αξίωμα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 
  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top