Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για τo ποδόσφαιρο

«Αυτοεξευτελισμός με την απουσία Σαμαρά»

Συνεχίσθηκε η συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 10 το πρωί, διέκοψαν για να πάνε στη Βουλή για την ονομαστική ψηφοφορία σχετικά με την τροπολογία της κυβέρνησης που αφορούσε τις ποινές ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα έκανε χιούμορ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πάμε στη Βουλή να δούμε αν είναι πέναλτι».

Κύκλοι της Κουμουνδούρου σχολίασαν την απουσία του Αντώνη Σαμαρά και έκαναν  λόγο για αυτοεξευτελισμό του πρωθυπουργού λόγω της κομματικής πειθαρχίας. 

Γιατί απουσίασε ο Σαμαράς από την ψηφοφορία για την τροπολογία

«Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μέσω του εκπροσώπου του, ανακοίνωσε ότι όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία - παρωδία για το ποδόσφαιρο, θα διαγραφεί από τη ΝΔ. Προσπάθησε να μαζέψει τους βουλευτές του και να αποφύγει το κοινοβουλευτικό διασυρμό, αλλά τελικά τα έκανε χειρότερα: Αυτός που αγνόησε την κομματική πειθαρχία ήταν ο κ. Σαμαράς» τόνισαν. 

Αυτό που συζήτησαν είναι αν θα πρέπει να αλλάξει το όνομα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πώς θα πρέπει να λέγεται. Είναι θέματα που προκαλούν εσωκομματικές τριβές. Ο Αλέξης Τσίπρας ξορκίζει την εξωστρέφεια εκτιμώντας πως οι εσωκομματικές γκρίνιες δε βοηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσηβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top