Σάλος για την απόφαση Βαρουφάκη να προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο

Αμετανόητος ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 μετά την άρνηση

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Γιάνη Βαρουφάκη να προτείνει εν αγνοία της, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη Μαγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα. Η  ίδια η κα Φύσσα τον «άδειασε,» δηλώνοντας πως δεν αποδέχεται την πρότασή του.

Τη Μάγδα Φύσσα προτείνει ο Βαρουφάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Σύμφωνα με τα σχόλια των πολιτών, ο  ίδιος πολιτικός που το  2015 έπαιξε με τη χώρα, τώρα έπαιξε με τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Δολοφονία Φύσσα: Ενοχή μόνο του Ρουπακιά προτείνει η εισαγγελέας

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, όχι μόνο πρότεινε τη Μάγδα Φύσσα,  θεωρώντας περιττό να την ενημερώσει, αλλά εμφανίζεται αμετανόητος για την άστοχη επιλογή του. «Είμαστε πολύ συγκινημενοι με την απόφαση που πήραμε» δήλωσε στον  STATUS 107,7, σα να μην…  τρέχει τίποτε και πρόσθεσε:  «Από πότε μια πρόταση σε πρόσωπο - σύμβολο σε οποιοδήποτε αξίωμα, οποιαδήποτε τιμή πρέπει να είναι προσυμφωνημένη»;.  

Δεν είχαν την ίδια  άποψη όμως οι χρήστες των social media, οι οποίοι εξαπέλυσαν σφοδρή κριτική στον Γραμματέα του  ΜέΡΑ25  

Ο Γ. Βαρουφάκης, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ενημέρωσε τη Μάγδα Φύσσα για την απόφασή του, είπε πως δεν ήθελε να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Την έφερε όμως, εκμεταλλευόμενος τον αγώνα της... 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top