Τη Μάγδα Φύσσα προτείνει ο Βαρουφάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

«Ευχαριστώ αλλά δεν το αποδέχομαι» απάντησε η ίδια

Μάγδα Φύσσα

Τη Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου από μέλος της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα, προτείνει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  

Μάγδα Φύσσα: «Συνένοχος στη δολοφονία του Παύλου όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή»     

 «Το ΜέΡΑ25 κρίνει πως δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα -την γυναίκα που, χωρίς να το επιδιώξει, σήκωσε και σηκώνει μόνη της το βάρος του αγώνα για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, εξελισσόμενη από μητέρα σε πολιτικό πρόσωπο που ενώνει χωρίς να υποκύπτει» αιτιολόγησε την πρότασή του ο κ. Βαρουφάκης.  

Πρώτη γυναίκα Πρόεδρος: Την Κ. Σακελλαροπούλου προτείνει ο Μητσοτάκης!

«Τον ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ» ήταν η απάντηση της Μάγδας Φύσσα στον επικεφαλής του ΜΕΡΑ25. 

«Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ. Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική» αναφέρει με ανακοίνωσή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top