Τασούλας: Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Τι δήλωσε για το αν θα είναι άντρας ή γυναίκα

Κώστας Τασούλας

Την εκτίμηση ότι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο οποίος αρχικά αστειευόμενος δήλωσε ότι… ήξερε το όνομα, αλλά στη συνέχεια διευκρίνισε ότι έκανε χιούμορ.  

Όπως είπε, η διαδικασία για την προεδρική εκλογή θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 13 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος ενημέρωσε ότι το νομοσχέδιο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες, θα ψηφιστεί άμεσα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τον υποψήφιο για την Προεδρία.

Τασούλας για την επιστολή Τσίπρα: Αναλαμβάνω την ευθύνη, ισχύει η εξαίρεση 

Ερωτηθείς αν θα είναι γυναίκα, απάντησε “δεν κάνω υπερηχογραφήματα” ενώ σε ερώτηση εάν ξέρει ποιος ή ποια θα είναι είπε «ναι, αλλά το ενδιαφέρον που θα έπρεπε να με ρωτήσετε είναι από πού το ξέρω γιατί μπορεί να έχω ρωτήσει μέντιουμ…». 

«Παρέλαση» ονομάτων με άρωμα… γυναίκας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Νικήτας Κακλαμάνης: Τεράστιο λάθος αν δεν προταθεί ο Παυλόπουλος  

Εν τω μεταξύ σε νέα δήλωση στήριξης της επανεκλογής του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Συγκεκριμένα, ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ δήλωσε: «Αν τυχόν δεν προταθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι τεράστιο λάθος για τη χώρα και την παράταξη». 

Ισχυρό μήνυμα Παυλόπουλου προς την Τουρκία από την προεδρική φρουρά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top