Προανακριτική: Ανοίγει ο φάκελος Παπαγγελόπουλου και για άλλες υποθέσεις

Επόμενος μάρτυρας που θα καταθέσει είναι ο Εμμανουήλ Βουλκίδης

Τελευταία συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής πριν τα Χριστούγεννα και τα μέλη της αποφάσισαν να ανοίξουν τον φάκελο Παπαγγελόπουλου μετά από αίτημα των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής. 

Έτσι ακριβώς, η επιτροπή προχωρά στην διεύρυνση του φακέλου που αφορά τον  πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και για άλλες υποθέσεις εκτός από την Νοvartis. Ζητήθηκαν λοιπόν στοιχεία και καταθέσεις που τον αφορούν από την υπόθεση του Noor 1 βάσει της έρευνας που διεξάγει η υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το σχετικό αίτημα κατέθεσαν στην επιτροπή τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής  και έγινε αποδεκτό κατά πλειοψηφία με τη σύμφωνη γνώμη της Νέας Δημοκρατίας και της Ελληνικής λύσης, ενώ κατά αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε.

Η επιτροπή αποφάσισε και τις επόμενες κινήσεις της που θα πραγματοποιηθούν μετά τη διακοπή των εργασιών  για τις γιορτές. Επόμενος μάρτυρας που θα καταθέσει είναι ο διαφημιστής  Εμμανουήλ Βουλκίδης  και εν συνεχεία η πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Ράικου. Η επόμενη συνεδρίαση της προανακριτικής έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιανουαρίου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top