Επιστολή του Τόμι Λι στον Βορίδη για τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης

Η απάντηση του αρμόδιου υπουργού ήρθε άμεσα

Ο διάσημος ντράμερ Τόμι Λι, που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, έστειλε επιστολή στην Ελληνική κυβέρνηση, ζητώντας να σταματήσει η κακοποίηση των γαϊδουριών στην Σαντορίνη. Η απάντηση του αρμόδιου υπουργού Μάκη Βορίδη, ήρθε άμεσα.  

Το νέο βίντεο της ‘’PETA’’ και τα ρεπορτάζ για τα όσα υποφέρουν γαϊδουράκια και μουλάρια στην Σαντορίνη, στοίχειωσαν τον Τόμι Λι. 

Ο ελληνικής καταγωγής ντράμερ των Mötley Crüe, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, όπως και η πρώην σύζυγός του, Πάμελα Άντερσον, έστειλε επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη. 

Η επιστολή του Τόμι Λι στον Μάκη Βορίδη: «Είναι τιμή μου που έχω γεννηθεί στην Αθήνα και όπου κι αν περιοδεύω με τους Mötley Crüe, δηλώνω με περηφάνεια την ελληνική μου κληρονομιά. Όμως ένα θέμα αμαυρώνει τη φήμη της Ελλάδας κι ελπίζω να βοηθήσετε στην επίλυσή του: η αποκρουστική κακομεταχείριση σακατεμένων γαϊδουριών και μουλαριών, που αναγκάζονται να φορτώνονται τουρίστες στους απότομους λόφους της Σαντορίνης» 

Ο διάσημος μουσικός (που επισκέφτηκε το καλοκαίρι της Σαντορίνη και αρνήθηκε να μεταφερθεί με γαϊδουράκι) ένωσε τη φωνή του με την ‘’ΡΕΤΑ’’, τουρίστες και οργανώσεις για να σταματήσει ο βασανισμός των «ζώων -ταξί».

Ο Έλληνας υπουργός αγροτικής ανάπτυξης απάντησε άμεσα στην επιστολή του Τόμι Λι: «Στόχος είναι η αυστηροποίηση των ελέγχων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια... Θα επιβάλλονται αυστηρές ποινές.. το προβλεπόμενο πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 30.000€. Το θέμα παρακολουθείται στενά από το Υπουργείο μας... με στόχο την αποτροπή κάθε είδους κακομεταχείρισης των ζώων…»

 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top