Διαματάρης: Λάθος η διατύπωση στο βιογραφικό μου

Τι απάντησε για τις σπουδές του στο Columbia

Αντώνης Διαματάρης

Σε λανθασμένη «διατύπωση» υποστηρίζει ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης ότι οφείλεται η αναφορά στο βιογραφικό του σε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, έχει κάνει σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο, αλλά δεν τις ολοκλήρωσε για οικονομικούς λόγους.    

Συγκεκριμένα ο κ. Διαματάρης δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών. 

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top