«Επιχείρηση Ταράτσα»: Το σχέδιο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Απόλυτη επιτυχία στον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχέδιο που εκπονήθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,  για την αποτροπή επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία του Πολυτεχνείου. Για πρώτη φορά δεν έπεσε ούτε μια μολότοφ στα Εξάρχεια, ενώ έγιναν 33 συλλήψεις.

Έφοδος σε ταράτσα: Στο star.gr ένοικος της πολυκατοικίας στη Σπ.Τρικούπη

Στην οδό Στουρνάρη, η αστυνομία εντόπισε διαμέρισμα - γιάφκα, επιβεβαιώνοντας τη χθεσινή αποκάλυψη του Star  ότι αντιεξουσιαστές είχαν νοικιάσει σπίτια, τα οποία μετέτρεψαν σε ορμητήρια για να επιτεθούν στα ΜΑΤ. 

‘Όπως αποδείχθηκε, το σχέδιο Χρυσοχοΐδη, για μηδενική ανοχή στους μπαχαλάκηδες ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Ήταν ευχάριστη έκπληξη κυρίως για τους κατοίκους των Εξαρχείων που χρόνια ζουν ένα απίστευτο εφιάλτη. 

Δείτε στο ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τη στιγμή που οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, εισβάλουν στην πολυκατοικία της οδού Στουρνάρη 4, στην πλατεία Εξαρχείων, αναζητώντας το διαμέρισμα γιάφκα των αντιεξουσιαστών. Ήταν ένα μικρό διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο. Στο μπαλκόνι, μέσα σε μια γλάστρα, είχαν στοιβαγμένες πέτρες και σπασμένα μάρμαρα, και μέσα στη γκαρσονιέρα αντιασφυξιογόνες μάσκες, ναυτικά καπνογόνα και κροτίδες που χρησιμοποιούνται για τις άκρως επικίνδυνες εκρηκτικές μολότοφ, τύπου κόμπρα.

Αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες και πέτρες σε διαμέρισμα της Στουρνάρη


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top