Βελόπουλος: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμφώνησαν να γεμίσουν τη χώρα μετανάστες»

Πώς σχολιάζει η Ελληνική Λύση την απάντηση Κουμουτσάκου

Κυριάκος Βελόπουλος

«Είναι πλέον επιβεβαιωμένο! Η ΝΔ είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ για το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης που υπέγραψε ο Πρώην Πρωθυπουργός κος Αλέξης Τσίπρας στο Μαρόκο το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους. Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν από καιρού συμφωνήσει και γεμίζουν την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες»  υποστηρίζει η Ελληνική Λύση με αφορμή απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού  Προστασίας του Πολίτη Γιώργου Κουμουτσάκου,  σε ερώτηση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου, για την πρόθεση από πλευράς της κυβέρνησης να ακυρώσει το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης. 

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει από την πλευρά του στην απάντησή του, μεταξύ άλλων: «Σας γνωρίζουμε ότι  όσον αφορά στην έννοια του «μετανάστη» σχετικές τυγχάνουν οι διατάξεις του  ν. 4251/2014, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, όπου προβλέπονται οι όροι και οι προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες οι πολίτες τρίτων χωρών μπορούν να εισέρχονται και να διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, καθώς και οι κυρώσεις που επιβάλλονται σε όσους τους παραβιάζουν».

«Ο κ. Κουμουτσάκος, σαν να απευθύνεται σε πολίτες που δε βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα της λαθροεισβολής, ανέφερε συγκεκριμένα ότι “… οι προβλέψεις του Παγκοσμίου Συμφώνου μπορούν να δώσουν μια νέα ώθηση στις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και των κρατών μελών για ουσιαστικότερο διάλογο και αποτελεσματικότερη πολιτική κι επιχειρησιακή συνεργασία με τρίτες χώρες στον τομέα της μετανάστευσης...”» υποστηρίζει επίσης η Ελληνική Λύση, η οποία καταλήγει στη σχετική ανακοίνωσή της: 

«Από τα έως τώρα πεπραγμένα της Κυβέρνησης είχε φυσικά διαπιστωθεί η στήριξη της στους λαθροεισβολείς. Η απόλυτη ταύτιση όμως της Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ στην άκρατη υποδοχή ροών, και την ανεξέλεγκτη αποδοχή και νομιμοποίησή τους αποτελεί μια πολύ δυσοίωνη εξέλιξη, η οποία θα μετατρέψει  την Ελλάδα από χώρα κυριαρχίας σε ... «χώρο διαμονής».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top