Η απάντηση Πέτσα σε Τσίπρα και το βίντεο που ανέβασε ο πρώην πρωθυπουργός

Για διαστρέβλωση των λεγομένων του έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για διαστρέβλωση των λεγομένων του έκανε λόγο ο Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό, επικαλούμενος δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, πως περισσότερες περιπολίες στα θαλάσσια σύνορα συνεπάγονται και περισσότερα ατυχήματα.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα ανέβασαν τους τόνους στη Βουλή, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει λόγο για fake news και να αποκαλεί «ψεύτη» τον πρώην πρωθυπουργό.

Κόντρα κορυφής στη Βουλή για το μεταναστευτικό - προσφυγικό

Ο κ. Πέτσας, μιλώντας το βράδυ στον Σκάι, αναφέρθηκε σε λογικό άλμα του κ. Τσίπρα, που εξυπηρετεί την τουρκική προπαγάνδα.

«Ο κ. Τσίπρας ως συνήθως λέει ψέματα. Χρησιμοποίησε μία δική μου δήλωση, διαστρεβλώνοντας την. Την έκανα εδώ στο στούντιο. Όταν με ρώτησαν για το θέμα της δήλωσης Τσαβούσογλου, ότι το ελληνικό λιμενικό βυθίζει βάρκες και στέλνει τραυματίες, απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό», είπε ο κ. Πέτσας.

«Οι διασώσεις μπορούν να αυξάνονται αλλά μπορούν να υπάρχουν ατυχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα λογικό άλμα του κ. Τσίπρα. Το να προσπαθείς να συνδέσεις θέματα που εξυπηρετούν την τουρκική προπαγάνδα είναι λογικό άλμα και αυτό του επιστρέφουμε», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

«Εμείς θα φυλάξουμε τα σύνορα μας είτε αρέσει στον κ. Τσίπρα είτε όχι», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το βίντεο που ανέβασε ο πρώην πρωθυπουργός

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέχεια στην κόντρα με ανάρτησή του στο facebook.

Ο πρώην πρωθυπουργός δημοσίευσε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Πέτσα και έγραψε, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη: «Αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές: Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα».

«Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ' αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα...», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top