Προκαταρκτική εξέταση για… χασίς στο Μαξίμου επί κυβέρνησης Τσίπρα

Ποιος έκανε τη μήνυση και με ποια αφορμή – Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Μέγαρο Μαξίμου

Προκαταρκτική εξέταση για χρήση χασίς μέσα στο… Μέγαρο Μαξίμου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διενεργεί η Εισαγγελία Αθηνών. Η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση ξεκίνησε με αφορμή μηνυτήρια αναφορά ιδιώτη και ανατέθηκε σε πταισματοδίκη. 

Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας, από τη στιγμή που έλαβε μηνυτήρια αναφορά από ιδιώτη, ήταν υποχρεωμένος, έστω και για τυπικούς λόγους, να προχωρήσει σε σχηματισμό δικογραφίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση πολύ σύντομα θα τεθεί στο αρχείο, ενώ αναμένεται να ανακληθεί και η κλήση για κατάθεση την οποία έχει λάβει ο φρούραρχος του Μεγάρου Μαξίμου. 

Τη μηνυτήρια αναφορά υπέβαλε ο επικεφαλής ΜΚΟ και την παρέλαβε ο αντεισαγγελέας υπηρεσίας.  

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η σχετική δημόσια συζήτηση είχε ξεκινήσει όταν ο  βουλευτής  - πλέον - της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική εκπομπή τον περασμένο Ιούλιο ότι «υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους»

ΣΥΡΙΖΑ: Ελπίζαμε ότι η ΝΔ θα κατείχε μικροποσότητα σοβαρότητας    

Για «αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης της ΝΔ», έκαναν λόγο από την πλευρά τους πηγές του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες τους «διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί "χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου"», αν και όπως αποδείχθηκε δεν  ήταν ο βουλευτής της ΝΔ που κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά  

Οι ίδιοι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν επίσης ότι «όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την "κανονικότητα"» και συμπληρώνουν : 

«Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top