Πρωινό με το ζεύγος Πομπέο πήρε το ζεύγος Μητσοτάκη

Απόλαυσαν τη θέα της Αθήνας από ψηλά

Με θέα την Αθήνα απόλαυσαν το πρωινό τους σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα με το ζεύγος Πομπέο, στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και η σύζυγός του. 

Νέο, σκληρό μήνυμα Πομπέο σε Τουρκία – Τί είπε για το σενάριο «νέων Ιμίων»

Τα δύο ζευγάρια ανέβηκαν στην ταράτσα του ξενοδοχείου και απόλαυσαν την ησυχία του κυριακάτικου πρωινού και την εκπληκτική θέα της Αθήνας από ψηλά. 

Η Ελλάδα πήρε την πιο ισχυρή στήριξη από αμερικανό αξιωματούχο

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα χαλαρό και ευχάριστο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει και μια μικρή ξενάγηση στον Μάικ Πομπέο, δείχνοντάς του τη θέα προς την Ακρόπολη, το κέντρο της Αθήνας και τον Εθνικό Κήπο. 

Η Σούζαν Πομπέο καλωσόρισε την Μαρέβα Μητσοτάκη, λέγοντάς της «καλημέρα» στα ελληνικά. Η κυρία Μητσοτάκη την ρώτησε πώς πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ.

Αυστηρό μήνυμα Πομπέο στην Τουρκία:«Δε θα επιτρέψουμε παράνομες γεωτρήσεις»

Η κυρία Πομπέομ απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, του εξέφρασε τη χαρά της που τον γνώρισε και του είπε πως εκείνος και ο σύζυγός της έδειχναν πολύ ωραίοι στις κοινές τους φωτογραφίες. 

Λίγο αργότερα, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών μαζί με τη σύζυγό του έφτασαν στον καθεδρικό ναό των Αθηνών για να εκκλησιαστούν. 

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού, πατέρας Θωμάς Συνοδινός τους ξενάγησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου που βρίσκεται δίπλα από τη Μητρόπολη. 

Η Σούζαν είναι η δεύτερη σύζυγος του Μάικ Πομπέο. Παντρεύτηκαν το 1991 και έναν χρόνο αργότερα απέκτησαν τον γιο τους, Νίκολας. Κατάγεται από το Κάνσας και έχει ενεργό ρόλο στην πολιτική καριέρα του άντρα της. Της αρέσει να παίζει τένις και να πηγαίνει στο θέατρο και στην όπερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top